Partnere

Vår erfaring er at sammen med gode partnere skaper vi gode løsninger og tjenester for våre kunder. Er du regnskapsfører, inkassoselskap eller programvareleverandør? Vi vil gjerne at du tar kontakt dersom du er interessert i effektive løsninger innen reskontrohold som skaper forretning.

Partner

Et case

Norges Golfforbund og de fleste norske golfklubber benytter den danske web-baserte programvaren Golfbox til medlemsadministrasjon. Vår integrasjon mot Golfbox lar golfklubbene fakturere som vanlig. Faktura oversendes så til vårt system for utsendelse og oppfølging. I retur danner vi en reskontro som oppdaterer faktura og innbetalinger direkte i Golfbox. Resultatet er at Golfforbundet og Golfbox ikke er avhengige av å lage og vedlikeholde en reskontromodul. Samtidig vil golfklubbene få en profesjonell partner for håndtering av sine faktura.

Vi tilbyr golfklubbene blant annet mulighet til å sende faktura på alle kjente formater som e-post, EHF, post, eFaktura, Avtalegiro og Vipps. De får også tilgang til vårt web-baserte fakturasystem hvor de blant annet får:

  • Alt en trenger for fakturering med flere verktøy og funksjoner som gir golfklubbene full kontroll over sine fordringer.

  • Tilgjengelig på nett og mobil fra hvor som helst.

  • Tilgang til skreddersydde rapporter og ulike beregninger som er gode styringsverktøy.

Regnskapsfører

Mange av våre kunder er kommet til oss som følge av at deres regnskapsfører anbefaler oss til utsendelse og oppfølging av faktura.

Inkassoselskap

Inkassoselskaper som ønsker å tilby sine kunder faktura- og purreservice vil kunne gjøre dette gjennom oss.

Programvareleverandører

Flere programvareleverandører ser at de kan sette vekk reskontrodelen av sin programvare til oss som er spesialister på dette området.

Ønsker du å drøfte en integrasjon?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål slik at vi kan finne en løsning for deg!
Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

Partner Contact

Hvorfor har våre kunder valgt oss?

Vi har lang og bred erfaring innen fakturering og purreoppfølging som forenkler hverdagen for våre kunder. Se hva våre kunder sier om oss.